Over Marjan

Dit ben ik, Marjan Haasjes-Boom. Na ruim 30 jaar uitzendbranche, heb ik mijn hakken verruild voor wandelschoenen. Het eerste steentje om deze switch te maken, is gelegd tijdens de wandeltocht samen met mijn vriendinnen van Porto naar Santiago de Compostella. Het dagenlang achter elkaar buitenlopen gaf mij de extra vleugels die ik (niet sportief aangelegd) nodig had. Onder het motto " Je kunt meer dan je denkt" werd meer dan 300 kilometer afgelegd en het einddoel, de prachtige Kathedraal van Santiago bereikt. 

Dit motto heb ik meegekregen van mijn stoere, veel te jong overleden moeder. Zij leerde mij altijd uit te gaan van mijn eigen kracht, hoe groot of moeilijk de te nemen stap ook lijkt. Dus toen ik vervolgens de opleiding tot Wandelcoach had afgerond, wist ik direct de naam voor mijn bedrijf: Boomkracht!


Boomkracht geeft workshops en advies op het gebied van verzuim, duurzame inzetbaarheid, weerbaarheid en reintegratie; volgens deze 3 D's:

  1. Duidelijk en open communiceren
  2. Durven doorpakken
  3. Duurzaam bestendige keuzes maken

De workshops nemen een dagdeel aan tijd in beslag en kunnen op een bedrijfslocatie worden gegeven, mits het mogelijk is om een gedeelte van de workshop buiten te geven. 

Wandelcoachen is een vorm van coachen waarbij je wandelt in de natuur en als coach regelmatig de natuur gebruikt als metafoor. Deze metaforen kunnen werken als een spiegel. Lopend in het bos werken we stapsgewijs aan het gewenste doel, zodat in het eigen tempo vanuit de eigen kracht en met herwonnen energie weer opgebouwd kan worden richting werk of een ander doel

Neem gerust geheel vrijblijvend via Whatsapp, Mail of Telefonisch contact met me op om kennis te maken. Ik plan graag met jou een intakegesprek om al wandelend te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Tot snel!

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek