"Je kunt meer dan je denkt"

Wat is wandelcoachen

Wandelcoachen is een vorm van coachen waarbij je wandelt in de natuur en als coach regelmatig de natuur gebruikt als metafoor. Deze metaforen kunnen werken als een spiegel en geven richting aan een passende volgende stap. 

Het effect van de natuur

De natuur werkt kalmerend waardoor je gemakkelijker kunt ontspannen en afstand kunt nemen van allerlei vervelende gedachtes. Door oefeningen in de natuur, leer je, met de mogelijkheden en de onmogelijkheden die er zijn, vanuit je eigen talent doelen te bereiken. 

Lopend in het bos werken we stapsgewijs onder mijn motto aan het gewenste doel, zodat in het eigen tempo. vanuit de eigen kracht en met herwonnen energie weer opgebouwd kan worden richting werk of een ander doel.

Boomkracht geeft workshops en advies op het gebied van verzuim, duurzame inzetbaarheid, weerbaarheid en reintegratie; volgens deze 3 D's:

  1. Duidelijk en open communiceren
  2. Durven doorpakken
  3. Duurzaam bestendige keuzes maken

De workshops nemen een dagdeel aan tijd in beslag en kunnen op een bedrijfslocatie worden gegeven, mits het mogelijk is om een gedeelte van de workshop buiten te geven. 

Neem gerust geheel vrijblijvend via Whatsapp, Mail of Telefonisch contact met me op om kennis te maken. Ik plan graag met jou een intakegesprek om al wandelend te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Tot snel!

Het eerste steentje voor Boomkracht is gelegd tijdens de wandeltocht samen met mijn vriendinnen van Porto naar Santiago de Compostella. Het dagenlang achter elkaar buitenlopen gaf mij de extra vleugels die ik (niet sportief aangelegd) nodig had. Onder het motto " Je kunt meer dan denkt" werd meer dan 300 kilometer afgelegd en het einddoel, de prachtige Kathedraal van Santiago bereikt. 

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek